Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 4 de maig del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Hem començat l'Info parlant de medi ambient, concretament, de dues activitats que ajuden a promoure la seva cura i coneixement del nostre entorn: "Cultiva't Ripollet", que tindrà lloc aquest diumenge, 6 de maig, i "Explora el teu parc", que ha aterrat de nou al municipi aquesta setmana. N'hem parlat amb la Rosa Moragas i la Marta García, tècniques de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet.

El PP Ripollet ha presentat en roda de premsa un nou balanç dels temes que entren a la seva oficina d'atenció al ciutadà. Hem parlat amb el regidor i portaveu, Víctor Diéguez, i les membres de la junta Francina Sau i Cristina Lozano.

Hem iniciat la segona hora del programa entrevistant un grup de 14 alumnes de l'Institut Can Mas, que han composat un rap feminista i ens l'han cantat en directe. També hem conegut el nou espai social Àgora Ripollet, amb Sergio Linares, secretari, i Alfredo Cano, membre. Han organitzat, aquest divendres, 4 de maig, una xerrada amb l'Associació Catalana per a la Integració del Cec. També ens aproparem a aquesta entitat de la mà de Meritxell Aymerich, que n'és responsable de comunicació.

Hem acabat conversant amb Montse Fisas, directora del Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset, i Juanjo Puertas, president de la seva Associació Cultural. Els 40 anys del centre i els treballs dels tallers que s'hi imparteixen són els protagonistes d'una exposició al Centre Cutural.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.


Fotografies: alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Can Mas creadores del rap feminista; Rosa Moragas i Marta García, tècniques de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet; regidor i portaveu del PP Ripollet, Víctor Diéguez, i les membres de la junta Francina Sau i Cristina Lozano; Montse Fisas, directora del Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset, i Juanjo Puertas, president de la seva Associació Cultural; Sergio Linares, secretari d'Àgora de Ripollet, i Alfredo Cano, membre.