Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet aposta per una mobilitat al servei de les persones al carrer de Sant Jaume

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal de Decidim considera que és un pas més en la seva aposta per una mobilitat al servei de les persones que humanitzi més el municipi.
Segons el comunicat emès de Decidim Ripollet, el carrer de Sant Jaume "és un dels punts negres pel que fa a la mobilitat del municipi, amb una gran intensitat de tràfic i alta contaminació ambiental i acústica". A més, compta amb la "presència de molts habitatges i una escola, que des de la seva creació reclamava solucions pels problemes d'accessibilitat i seguretat pels infants". Per aquests motius, "en diverses assemblees de veïns es proposà aquest canvi circulatori i es ratificà en l'assemblea de Can Mas dels Barris al Cor".

Un canvi amb participació veïnal
Des del grup municipal, creuen que "un dels grans valors de la remodelació del carrer de Sant Jaume és que s'ha basat en un procés participatiu" que ha tingut en compte les aportacions del veïnat. Segons Decidim Ripollet, la remodelació del trànsit s'ha fet a poc a poc i consultant a la gent que viu allà: primer es va efectuar la supressió de l'aparcament i l'ampliació de voreres, traslladant els aparcaments suprimits al carrer Indústria.

"Els canvis han estat senyalitzats convenientment i la Policia Local ha informat els usuaris d'aquests canvis", afirma la formació política en el seu comunicat. També admeten que "és possible que hi hagi encara algunes disfuncions", pel que fa als canvis que hi ha hagut, però consideren que "la participació veïnal farà possible corregir-les".

M.F.