Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de votació per triar el cartell de la Festa Major 2018

Imatge 1.
Imatge 1
La ciutadania podrà votar el seu cartell preferit des del 30 d'abril i fins a l'11 de maig. Libèl·lula, Triple S i Bismuth són els tres finalistes del Concurs cartells de la Festa Major d'enguany, segons es va decidir a la Comissió de la Festa Major del passat 24 d'abril.
Votacions presencials i online
Les votacions es podran efectuar de dues maneres:
- Presencialment, a l'urna situada al Centre Cultural, amb les butlletes que hi ha a disposició de qui ho vulgui o bé les que apareixen publicades a les edicions de l'InfoRipollet, la Revista de Ripollet i el Ripollet al Dia.
- Online, des del web de la Festa Major, on hi ha les tres propostes i l'enllaç a participa.ripollet.cat, a través del qual es farà la votació final.

Enguany, s'han rebut un total de 26 propostes, incloent-hi la d'un menor d'edat, que va necessitar l'autorització dels seus pares, tal com estableixen les bases del concurs.

Les temàtiques de les propostes van ser molt variades, des del realisme al surrealisme i passant per les influències de les noves tecnologies. Però tot amb un denominador comú: la simbologia i color de la ciutat, com el pollet o els símbols dels actes més populars de la programació de la Festa Major.

Tal com estableixen les bases, el guanyador rebrà un premi de 600 €, i es coneixerà el dia 22 de maig, al Centre Cultural, amb l'escrutini obert al públic, que tindrà lloc a les 20 h.

Nou web de la Festa Major
Aquest any, la Festa Major estrenarà un nou web, amb el qual es podrà seguir tota la informació, a més de les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

M.F.