Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 26 d'abril del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 26 d'abril, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 6 punts i 4 mocions. Entre els punts que es debatran, destaquen l'addenda de la pròrroga del conveni de col·laboració entre l'Agència d'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Ripollet, relatiu a la borsa de mediació situada al municipi; l'aprovació inicial de la modificació dels estatuts de l'entitat mercantil GENERA Mitjà propi Ripollet S.L. i la modificació del contracte administratiu de serveis de conservació, neteja i manteniment d'espais verds de Ripollet.
Pel que fa a les mocions, el grup municipal d'Adecidim en presenta dues: una en suport a Rojava i el cantó kurd d'Efrin i en defensa de la pau a Orient Mitjà i una altra per la llibertat d'expressió. El grup municipal de C's presenta una moció per instar l'estudi tècnic de viabilitat de contenidors soterrats. Per últim, les joventuts d'Esquerra Republicana de Ripollet presenta una moció per a la feminització i la recuperació de la dignitat del nomenclàtor municipal.

El Ple començarà a les 19.30 h i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

M.F.