Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

C's proposa crear una comissió per estudiar la instal·lació de contenidors soterrats

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal de Ciutadans (C's) demana a l'Ajuntment la creació d'una comissió perquè avaluï la necessitat de canviar el sistema de recollida de residus al municipi. Així ho ha explicat el seu regidor, Josep Gabarra, en una roda de premsa, aquest dimarts 24 d'abril. C's presentarà una moció en el pròxim ple ordinari, el 26 d'abril, que recull aquesta petició.

Segons Gabarra, va ser el 2004 quan "es va començar a parlar amb l'administració socialista, a proposta dels que eren oposició i ara són govern, que s'hauria de buscar un nou model de recollida d'escombraries". El regidor de C's ha qualificat d'"obsolet" el model actual, fent referència a l'impacte ambiental que suposen els contenidors, a les pudors que generen amb l'arribada del bon temps i a la recollida amb camions a hores intempestives.
L'objectiu de la moció és "posar el tema damunt la taula" i, tot i que el text parla dels contenidors soterrats, Gabarra s'ha mostrat obert al diàleg: "Estem oberts, tant amb el govern com amb els grups de l'oposició, a parlar i a consensuar altres textos i a parlar d'altres models de recollida de deixalles, perquè sabem que hi ha altres opcions, com el porta a porta".

Gabarra ha anunciat que aquest és el primer de dotze punts del programa electoral per a les pròximes eleccions muncipals, els quals seran presentats mensualment. Gabarra ha anunciat que a Ripollet no es realitzarà un procés de primàries, perquè es presentarà una llista única.

S.R.