Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de preinscripció del segon cicle d'educació infantil, primària i ESO

Imatge 1.
Imatge 1
Del 13 al 24 d'abril es mantindrà obert el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària del curs 2018-2019. Quant a l'oferta educativa feta pública aquesta setmana pel departament d'Ensenyament de la Generalitat, el curs vinent hi haurà un total de 14 línies de P3 públiques, és a dir, una menys que el curs actual, restant amb dues línies d'infantil l'escola Els Pinetons. D'altra banda, es mantenen les 3 línies de P3 a l'escola concertada. Pel que fa a secundària, s'amplia l'oferta amb una línia de l'1r d'ESO a l'Institut Can Mas, que passa a tenir 5, mentre els altres dos instituts públics mantenen les seves 4 línies. Els dos instituts concertats mantenen les tres línies de 1r d'ESO del curs actual.
Per tal de conèixer els horaris d'atenció a les famílies de cada centre, els centres adscrits a cada zona i la documentació a presentar, poden consultar l'apartat de preinscripció del ripollet.cat. També es pot consultar el web de la Generalitat de Catalunya, amb tota la informació al respecte.

Una novetat del calendari d'enguany és la seva compactació, endarrerint la preinscripció, per tal que el procés no sigui tan llarg. La matriculació s'haurà de realitzar del 21 al 27 de juny per als alumnes d'infantil, primària i primer d'ESO i del 25 al 29 de juny per als de segon, tercer i quart d'ESO.

Portes obertes
El mes d'abril, les escoles bressol públiques de Ripollet, La Rodeta del Molí i La Verema, realitzaran les seves jornades de portes obertes. El dimecres, 18 d'abril, a les 18 h, obrirà les seves portes a les futures famílies de l'escola l'EBP La Rodeta del Molí. Dijous, 19 d'abril, a les 18 h, serà el torn de l'EBP La Verema. A més, el 26 d'abril, a les 18 h, s'oferirà una xerrada informativa al Centre Cultural sobre el procès de preinscripció i altres temes que poden interessar a les famílies dels futurs alumnes.

R.H.