Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es mou en el Dia mundial de l'Activitat Física

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 6 d'abril, les regidories de Salut Pública, Serveis Socials i Esports han organitzat un seguit d'activitats per a celebrar a Ripollet el Dia mundial de l'Activitat Física (DMAF). Aquest dia se celebra des de l'any 2002 arreu del món, amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre l'epidèmia del sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.
El matí de divendres, la proposta s'adreça a la gent gran, amb una passejada fins als Pinetons, amb una aturada per a fer estiraments amb el Dr. Mampel, metge de família del CAP Pinetons. Totes les persones que vulguin participar d'aquesta activitat estan convocades a les 10 hores, a la plaça de Joan Abad. L'activitat finalitzarà a les 11.30 h.

Si el matí es dedica a la gent gran, la nit s'obre a la gent jove, de 12 a 25 anys. Aquesta vegada, serà el Pavelló municipal Joan Creus l'espai que acollirà múltiples activitats esportives com futbol sala, bàsquet i una masterclass variada amb ball llatí, reggaeton, aeroboxin, dance i merengue. Les persones que hi participin tindran un obsequi i entraran en el sorteig de material esportiu.

R.H.