Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Any del Llibre 2018: Més llibres, més lliures #AnydelLlibre

Imatge 1.
Imatge 1
Mes a mes, el web municipal ripollet.cat publicarà la programació actualitzada de les activitats previstes per a la commemoració de l'Any del Llibre a Ripollet. A més, per tal de posar a l'abast de tothom aquesta actualització, mensualment, es faran públics els actes previstos per tal de poder anar incloent aquells que es vagin incorporant al llarg de l'any.
La lectura com a eina de desenvolupament i democratització
Aquest any 2018 va ser declarat Any del Llibre per respondre al compromís de situar el llibre i la lectura en el primera pla de les polítiques culturals municipals: no com a forma d'incrementar els percentatges de persones lectores a Ripollet, sinó com una eina de desenvolupament positiu de la comunitat i un element de democratització de la societat que garanteix l'entrada al coneixement, independentment del nivell social o la situació econòmica de cada individu.

A hores d'ara, el programa compta amb una quarantena d'actes organitzats per les associacions de Ripollet, actes que serveixen per fer un treball comunitari, crear xarxa i noves relacions entre els veïns i veïnes de Ripollet, les diferents associacions i l'Ajuntament.

M.F.

Poden consultar el programa d'actes de l'Any del Llibre al document adjunt a continuació: