Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UCR endega dos concursos per Sant Jordi i l'Any del Llibre 2018 #AnydelLlibre

Imatge 1.
Imatge 1
La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) té en marxa dues campanyes aquest mes d'abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi i la proclamació de l'Any del Llibre 2018 al municipi.
Un Sant Jordi de foto!
Per Sant Jordi, la UCR ha organitzat un concurs de fotografies a través de la xarxa social Instagram. Totes les imatges participants estaran exposades a la carpa de la UCR a la fira de Sant Jordi a la Rambla, que tindrà lloc el 22 d'abril. El mateix dia es farà el sorteig públic dels tres premis en joc: un llibre a escollir, un val de 20 € per a gastar als establiments de la UCR i un sopar per a dues persones valorat en 60 €. El període per a publicar les fotografies va començar el 2 d'abril i acabarà el 19 d'abril.

Les fotografies participants hauran de complir els següents requisits:

- Que hi aparegui un establiment comercial de la UCR d'alguna manera que sigui reconeixible l'establiment.
- Que hi aparegui algun element que identifiqui la Diada de Sant Jordi (dracs, princeses, llibres, roses, princeses, cavallers, senyeres, etc.).
- Les persones participants han de ser seguidores del perfil d'Instagram de la UCR.
- Les fotografies hauran d'estar etiquetades amb els coixinets #UCR #mesquecomerç #SantJordiUCR18 i s'haurà d'etiquetar a la @ucripollet.

Les bases completes es poden revisar al web de la UCR.

Any del Llibre a Ripollet: Concurs d'aparadors de llibre
Amb motiu d'aquesta iniciativa municipal, la UCR ha organitzat aquest concurs que anima els comerços a vestir els seus aparadors amb elements que fomentin la lectura i que recordin la importància que tenen els llibres.

Un jurat format per diferents membres de diverses entitats locals seran els encarregats de visitar els paradors participants i decidir-ne el guanyador. Les dates seran del 2 al 28 d'abril i l'establiment guanyador es notificarà a la primera setmana de maig. L'escriptora local Tamara Marín; Rosa Maria Mellado, del col·lectiu La Careta; i Paqui Fernández, directora del Casal d'Avis de Ripollet són qui conformen el jurat. L'establiment guanyador guanyarà un cap de setmana per a dues persones.

M.F.