Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos centres de dia de Ripollet reben la visita de l'alumnat de PFI del Patronat Municipal d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
L'alumnat dels programes de formació i inserció (PFI) del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) van visitar, la setmana passada, dos centres dedicats a l'assistència de persones adultes amb un grau de dependència del municipi.
L'alumnat del PFI d'Imatge personal va oferir serveis de perrqueria i estètica a les persones usuàries del Centre de dia de Persones Grans Can Vargas. D'altra banda, el PFI d'Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals va programar la seva visita al Centre Ocupacional Aspasur. Allà han participat en els tallers que s'hi realitzaven. L'experiència els hi servirà per complementar un treball de recerca que havien fet sobre la diversitat funcional.

Aquestes visites formen part del mòdul "Projecte integrat", que ofereix l'oportunitat als alumnes d'aplicar les competències desenvolupades durant els estudis i posar-les en pràctica. A més, aquest tipus d'activitats, fomenten l'aprenentatge cooperatiu i faciliten experiències d'aprenentatge diferents, que doten de major confiança i motivació a les persones que hi participen.

S.R.