Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les visites de ripollet.org creixen un 33% en un any

Més de 42.000 internautes van visitar el site municipal de Ripollet durant el 2003. Això significa un augment del 33 % respecte a l’any anterior. El mes que va registrar un major nombre d’entrades va ser maig, quant amb motiu de les eleccions municipals es va oferir per primera vegada el recompte electoral on-line i les emissions radiofòniques de Ripollet Ràdio a través de la xarxa. El dia de la setmana amb més consultes és el dilluns, amb un 18’5 % de les visites setmanals, mentre que els dissabtes baixa fins el 5’9 %. Per hores, les franges amb més connexions són de 8 a 13 del matí i de 4 a 7 de la tarda. Com a dada curiosa, un 8'2 % de les entrades es fa des de fora d'Espanya, és a dir, que va haver uns 3500 navegants internacionals.

Les seccions amb major interès són el cercador amb la paraula de recerca “Ple Municipal”, el plànol, les fitxes d’entitats i la web del Consell de Solidaritat. Quant als continguts, el més llegit han estat els monogràfics d’Eleccions Municipals i Festa Major, les convocatòries de places i les notícies relacionades amb la campanya electoral, la participació de Sonia a OT i el cuponàs. En els dos anys i mig d’existència del portal municipal s’han publicat unes 1000 notícies, més de 700 actes d’agenda, unes 400 notes de premsa i una trentena d’especials.

L’usuari de ripollet.org accedeix a la web municipal majoritàriament a través del cercador Google, utilitzant el navegador Internet Explorer 6 i Windows 2000 o XP. Tot i tractar-se d’equips de recent adquisició, es continua visionant en la meitat dels casos amb una resolució de pantalla baixa, de 600x800. A més del progressiu increment de visites, val a dir que a més de la utilitat informativa, l’any passat també es van endegar tramitacions de la comprovació del cens electoral, la domiciliació de pagaments i la reserva de places de la Guia d’activitats educatives. A més de ripollet.org, el PAME i Ripollet Ràdio també gestionen les seves pròpies pàgines.

Fonts: Comptadors Nedstat i de la Diputació de Barcelona