Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els colors de Ripollet, a la nova equipació del Club Handbol Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El Club Handbol Ripollet celebra, aquest 2018, el seu 50è aniversari. Per commemorar l'efemèride, entre altres activitats que està preparant, el club va presentar, divendres 16 de març, una nova equipació. Ho va fer a l'Ajuntament de Ripollet, amb la presència de l'alcalde, José M. Osuna, el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, el president de l'entitat, Albert Jordana, el seu vicepresident, Jose Manuel Peña, i Mari Montes, delegada de cadets.
El club ha presentat una samarreta vermella com a primera equipació, mentre que la segona i la dels porters incorporen els colors de la bandera de Ripollet: blau celeste (primera de porters), groc (segona equipació) i lila (segona de porters). Totes elles imiten el "pollet de Ripollet", com explicava Peña, amb l'animal estampat a la part davantera i les plomes a les mànigues, on també hi ha el logotip del 50è aniversari.

El logotip oficial del club també s'ha redissenyat, combinant el primer que va tenir i el de finals dels anys '70, que era el que utilitzaven fins ara. Una de les novetats és que la senyera i la bandera de Ripollet estan incloses en aquest logotip, el qual està imprès a la numeració. El club ha decidit mantenir un únic patrocinador i incloure l'skyline de Ripollet sota els números de l'esquena.

Amb la primera equipació del Club Handbol Ripollet, ja en són tres les entitats esportives que han triat el vermell com a color, juntament amb el Futbol Sala Ripollet i el CF Ripollet. L'alcalde ha volgut agrair al club la voluntat d'unificar les línies cromàtiques "per crear coherència i personalitat, una marca pròpia" amb la qual identificar Ripollet en el món de l'esport. D'altra banda, el regidor d'Esports ha volgut destacar la "gran família" que ha creat el Club Handbol Ripollet: "El club no només són dades i resultats, sinó que forma part de la història del municipi".

Jordana i Peña han aprofitat l'acte per presentar algunes de les activitats que es portaran a terme durant aquest 50è aniversari. Entre elles, hi ha una trobada de l'equip que va pujar a Primera Divisió els anys '70; el seu Torneig, que enguany s'allargarà dos dies (9 i 10 de juny) i comptarà amb la col·laboració d'entitats del municipi i una festa final oberta a tota la ciutadania; i un curs d'entrenadors. El club també treballa per impulsar un equip de veterans i la captació de nens i nenes entre 6 i 14 anys.

S.R.