Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escriptora local Tamara Marín presenta la seva segona novel·la a la Biblioteca

Imatge 1.
Imatge 1
L'esperat segon llibre de l'autora ripolletenca, sota el títol "No soy una princesa", s'acaba de publicar. Tamara Marín el va presentar el passat divendres, 16 de març, a l'espai Ripolletres de la Biblioteca Municipal, davant un bon nombre de seguidors, principalment dones, que van poder comprar el llibre i aconseguir la seva dedicatòria. A pocs dies d'haver sortit a la venda, ja anava per la tercera edició i l'autora es va mostrar molt contenta per l'acollida que està tenint.
Les lectores, que li van poder preguntar molts detalls sobre els personatges, els seus referents literaris i la promoció dels llibres, van agrair a l'escriptora que sigui tan activa a les xarxes socials i tan atenta amb els seus lectors. Tamara Marín tornarà a presentar "No soy una princesa" a Ripollet, el pròxim 6 d'abril, a la llibreria Uppali i també participarà a les activitats de Sant Jordi a Ripollet. Es tracta d'una novel·la romàntica moderna, amb històries que s'expliquen tant des del punt de vista femení com masculí.

La primera novel·la de l'autora, "Haz que ocurra", es va publicar el juny de l'any passat i va resultar un èxit de vendes, arribant a publicar set edicions i a vendre més de 3.500 exemplars a Amazon.
La nova novel·la ja es pot comprar a les llibreries locals Uppali i Quatre de Ripollet, així com també a d'altres llibreries de Cerdanyola, Sant Cugat, Barberà del Vallès i Sabadell.

R.H.