Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Protectora de Mataró alerta de la trobada de gossos perduts sense xip a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Entre el 9 i el 12 de març, la Societat Protectora d'Animals de Mataró va rebre als seus refugis un total de 30 gossos perduts, alguns d'ells trobats a Ripollet. D'aquests, només 16 han pogut ser retornats a les seves famílies. És per això que la protectora recorda que "els animals de companyia han d'anar identificats amb microxip i les famílies han de preocupar-se d'actualitzar les dades si es donen canvis d'adreça o de telèfon".
L'entitat, que té conveni amb l'Ajuntament de Ripollet, explica que "l'abandonament i la irresponsabilitat provoquen patiment als animals i fan que les protectores ens sentim totalment impotents".

Campanya "Sóc responsable"
Recordem que fins al 5 de maig està en marxa la campanya d'enguany "Sóc responsable", organitzada per l'entitat FAADA per a la identificació de gossos, gats i/o fures a preus promocionals. Ripollet s'ha tornat a adherir a aquesta promoció, la qual està disponible als centres veterinaris Faunarama (c. de Sant Jaume, 77), Centre Veterinari de Ripollet (c. de Sant Lluís, 2, baixos) i Faunarama 2 (c. de Nostra Senyora dels Àngels, 16).

Els objectius de la campanya són identificar i esterilitzar el màxim nombre d'animals; informar de l'obligació legal d'identificar els animals, amb el microxip i la xapa corresponents, i de registrar-los al cens municipal; explicar els avantatges d'esterilitzar els animals tant per ells, com per les persones, així com reduir l'abandonament. Més informació a http://socresponsable.org.

R.H.