Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC comença l'elecció de candidat a l'alcaldia de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
L'agrupació local del PSC ha posat en marxa el procés d'elecció de candidat a l'alcaldia de Ripollet. Segons va explicar el fins ara primer secretari de l'agrupació, Luís Tirado, la formació ha optat per un procés de primàries amb "el camí més obert i participatiu possible, de manera que fossin els militants els qui escollissin". Finalment, només s'ha presentat Tirado, pel qual, a l'espera de la ratificació dels avals i l'assemblea, serà el cap de llista socialista.
Luís Tirado va mostrar la seva satisfacció per la confiança obtinguda i va manifestar tenir "els coneixements, l'experiència i la il·lusió per guanyar les eleccions per fer un Ripollet millor". Va voler deixar clar que compta amb un "equip nou, una altra generació, de gent molt formada i amb molta experiència en el sector privat" -ell mateix com a directiu de l'àmbit sociosanitari-. Pel que va afirmar que "no necessito ser alcalde per guanyar-me la vida".

El futur candidat socialista va criticar el govern municipal, a qui va retreure la inacció i haver descuidar Ripollet, que, segons ell, "és una ciutat sense llei on no es controla res". Tirado va defensar reactivar l'obra pública com a via per fer progressar Ripollet, reformant les instal·lacions esportives i culturals, que en la seva opinió "són molt millorables" i buscar fórmules de cofinançament públic-privat per reactivar vells projectes socialistes, com ara la pista d'atletisme, la residència i més habitatge social. També cercar el compromís d'altres administracions per a la construcció de la ronda nord i "almenys un institut-escola". Tirado va concloure la seva presentació proclamant "tenim moltes idees per fer i donar un nou impuls a Ripollet, davant el que tenim ara, que preguntes a la gent què pensa i et diu que no s'ha fet res".