Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 70 persones gaudeixen de la primera Jugatecambiental del Parc de Massot

Imatge 1.
Imatge 1
El diumenge 18 va tenir lloc la primera activitat de la Jugatecambiental al Parc de Massot, a càrrec del Centre d'Esplai La Gresca, amb tot un èxit de participació. Més de 70 persones van gaudir d'aquesta proposta familiar que, fins ara, només es realitzava al Parc dels Pinetons. Gràcies a La Gresca aquesta oferta lúdicoeducativa s'amplia i arriba al barri del Pont Vell.
En aquesta primera Jugateca, el taller "Art salvatge" va permetre als infants fomentar la seva creativitat i contactar amb la natura, a més de donar vida al parc. El taller es va combinar amb una catifa de bebès, on els jocs eren els protagonistes.

La Jugatecambiental és un projecte organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i AMB Parcs que, en el cas del Parc de Massot, gestiona el Centre d'Esplai La Gresca. L'objectiu és promocionar els espais verds i el medi ambient oferint un espai de joc i experimentació en família a través de tallers i activitats guiades per educadors.

El proper taller es realitzarà el diumenge 25 de febrer d'11.30 h a 12.30 h i girarà al voltant dels ocells i el seu anidament, tot treballant les caixes niu.

Jugatecambiental al Parc dels Pinetons
La Jugateca també va tornar aquest diumenge al Parc dels Pinetons amb un circuit sobre rodes. El seu pròxim taller pel diumenge 25 anirà al voltant de la construcció d'un molinet de vent, per tal d'experimentar amb les energies renovables.

M.F.