Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les jornades de portes obertes per al curs escolar 2018-2019

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, 26 de febrer, s'inicien les jornades de portes obertes dels centres educatius de segon cicle d'educació infantil, d'educació primària i de secundària obligatòria, com a pas previ al procés de preinscripció per al curs escolar 2018-2019.
Aquestes jornades ofereixen a les famílies del futur alumnat la possibilitat de conèixer el centre i el seu projecte educatiu, així com resoldre qualsevol dubte que tinguin respecte al procés de preinscripció i matriculació per al pròxim curs escolar. Tota la informació de les zones escolars està disponible en aquesta pàgina web, a l'OAC (c. de Balmes, 4 - edifici Molí d'en Ginestar), a la Regidoria d'Educació (rambla de Sant Jordi, 6), així com a les escoles públiques i concertades del municipi. També el web municipal recollirà tota la informació que es generi a partir d'ara sobre la campanya de preinscripció per al curs vinent: dates definitives, barems, horaris i altres.

Després de visitar, conèixer els diferents projectes i escollir el centre educatiu, les famílies hauran de tramitar una única preinscripció al centre escollit en primera opció, tant sigui escola pública com concertada, afegint altres centres segons preferència.

Les preinscripcions s'iniciaran al mes d'abril
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que les preinscripcions pel segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria es podran realitzar a finals de la primera setmana o la segona d'abril. Segons el Departament, la reducció, de gairebé un mes, del calendari respon a una demanda reiterada de diversos sectors de la comunitat educativa i l'endarreriment facilitarà que un major nombre d'alumnes nouvinguts o que es trobin en situacions de canvis puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària.

M.F./S.R.

Podeu consultar el calendari i els horaris de les portes obertes al següent ENLLAÇ.