Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d'Esplai La Gresca porta la Jugatecambiental al Parc de Massot

Imatge 1.
Imatge 1
El Parc de Massot, al Pont Vell, acollirà una nova activitat gratuïta tots els diumenges, d'11.30 a 13.30 h, gràcies al Centre d'Esplai La Gresca. Es tracta d'una Jugatecambiental que, fins ara, només es realitzava al Parc dels Pinetons. Amb aquesta proposta familiar, La Gresca amplia l'oferta lúdicoeducativa al barri durant els caps de setmana.

La Jugatecambiental és un projecte organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i AMB Parcs que, en aquest cas, gestionarà el Centre d'Esplai La Gresca. L'objectiu és promocionar els espais verds i el medi ambient oferint un espai de joc i experimentació en família a través de tallers i activitats guiats per educadors.

El Centre d'Esplai La Gresca inaugurarà, diumenge 18 de febrer, la Jugatecambiental al Parc de Massot amb el taller "Art salvatge", que pretén reconèixer el valor del parc transformant-lo en una obra artística efímera i feta amb materials naturals. L'activitat permetrà als infants relacionar-se amb els elements del seu voltant d'una manera lliure, emocional i artística. El taller es combinarà amb un espai de joc amb joguines especialment dissenyades per treballar diferents valors.

Les properes activitats i tallers, pels quals no és necessària la inscripció prèvia, giren al voltant dels ocells, el canvi climàtic, l'aigua, les plantes aromàtiques i el reciclatge, entre d'altres. El 27 de maig se celebrarà l'última sessió amb una festa de cloenda.
La Jugatecambiental del Parc dels Pinetons també torna aquest diumenge
El Parc dels Pinetons també inaugura aquest diumenge la seva Jugatecambiental. L'associació Ripollet Natura és l'entitat encarregada de gestionar aquest espai de joc, tallers i itineraris guiats. Les activitats són totalment gratuïtes, no cal inscipció prèvia i també es realitzen tots els diumenges, d'11.30 a 13.30 h, fins al 20 de maig.

Aquest diumenge 18 de febrer, Ripollet Natura ha preparat un circuit d'habilitats sobre rodes, però durant tota la primavera es faran diferents activitats relacionades amb l'estalvi energètic, la fauna del parc, l'hort, el reciclatge o la biodiversitat.

S.R.