Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posa en marxa la Taula de Diversitat Funcional aquest dimecres 21 de febrer

Imatge 1.
Imatge 1
A iniciativa de la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament de Ripollet, aquest dimecres, 21 de febrer, a les 19 h, la Sala d'Actes del Centre Cultural acollirà la primera trobada ciutadana per activar la Taula de Diversitat Funcional.
La Taula s'encarregarà de decidir les accions que es portaran a terme des dels àmbits urbanístic, social i de mobilitat per tal de millorar la inclusió a la ciutat de les persones amb diversitat funcional. La iniciativa forma part dels acords del govern i treball conjunt amb el Esquerra Republicana-Junts per Ripollet. Per portar a terme aquestes accions, l'Ajuntament compta amb una partida pressupostària específica de 50.000 euros en aquest pressupost 2018.

És important comptar amb la màxima participació possible en la trobada ciutadana, ja que aquesta Taula ha d'ajudar a decidir com fer un Ripollet més amable i accessible per a tota la ciutadania.

Primeres reunions tècniques amb les àrees implicades
Paral·lelament a la constitució de la Taula, el passat dijous, 15 de febrer, van començar les reunions tècniques amb les diverses àrees municipals implicades: urbanisme, mobilitat, policia i via pública. L'objectiu d'aquestes reunions és avaluar i planificar les actuacions consensuades a la Taula de Diversitat Funcional.

M.F.