Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les comparses de Ripollet s'instal·len al Centre Cultural per Carnaval

Imatge 1.
Imatge 1
"Carnaval. Fotografies de comparses" és l'exposició que les dues entitats fotogràfiques del municipi, Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) i Acció Fotogràfica Ripollet, presenten al Centre Cultural. Es tracta d'un recull d'una cinquantena d'imatges realitzades pels socis de les dues entitats amb una temàtica comuna: les comparses de la rua del Carnaval dels últims anys a Ripollet.
La mostra, que es podrà visitar fins al 28 de febrer, a la Sala 1 d'Exposicions, va ser inaugurada oficialment aquest dijous dia 9, amb la presència del regidor de Cultura, Oriol Mor, el president d'Acció Fotogràfica Ripollet, Joan Serrano, i el president d'AFOCER, Josep Manel Requena.

"L'exposició evidencia com formen part del Carnaval, encara que moltes vegades no es vegin", explicava Mor, fent referència a la figura dels fotògrafs. El regidor també va voler agrair la seva participació en la rua: "Gràcies a vosaltres, podem mantenir aquesta festivitat popular a través de la fotografia, que tant ens agrada".

S.R.