Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada ciutadana per copsar la realitat del col·lectiu LGTBI a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural acull aquest dimecres, 7 de febrer, a les 18 h, una trobada ciutadana per recollir experiències relacionades amb el col·lectiu LGTBI al municipi. La participació és oberta a totes les persones que formen part del col·lectiu, així com entitats locals.
La trobada forma part del treball previ a la redacció del nou Pla LGTBI que l'Ajuntament vol posar en marxa de forma pionera, subvencionat per la Diputació de Barcelona i executat per la Fundació Surt. Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, ha explicat que "el Pla no només guiarà la regidoria en futures accions, sinó que és per a tot el municipi". L'objectiu del pla és conèixer la realitat que viu el col·lectiu LGTBI al municipi i proposar noves accions. Segons Míriam Solà, consultora de la Fundació Surt, "el Pla servirà per aclarir, sistematitzar i organitzar tots els objectius de política municipal LGTBI".

Al mes de novembre, la Fundació Surt, juntament amb la Regidoria de Polítiques LGTBI, iniciar reunions amb tècnics municipals i els responsables de les diferents àrees i va realitzar entrevistes individuals amb membres del col·lectiu LGTBI a Ripollet. La trobada ciutadana posarà punt final a aquesta etapa de diagnosi i de recollida d'informació. "Un cop tinguem aquesta fotografia, podrem dissenyar amb l'equip de govern, l'equip tècnic i la ciutadania com han de ser les accions del pla pels pròxims quatre anys", explica Solà.

Està previst que aquest pla d'acció se sotmeti a aprovació plenària al mes de juny, que se celebrarà el dia 28, Dia de l'orgull LGTBI.

S.R.

Foto: Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, durant la presentació del Pla a l'Ajuntament.