Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Onze ajuntaments reclamen recursos per als CAP i millores en les urgències de l'Hospital Parc Taulí

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 2 de febrer, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, es va reunir amb la resta de municipis que conformen la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l'Àrea d'Influència de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Són un total d'onze municipis que es reuneixen periòdicament per posar en comú les problemàtiques de l'atenció sanitària a cada població.
Durant la reunió, que va tenir lloc a l'Ajuntament de Barberà del Vallès, es va compartir la preocupació per la situació del servei d'urgències de l'Hospital Parc Taulí i les realitats que viuen els CAPs dels diferents municipis. Entre les problemàtiques més recurrents, hi ha les baixes del personal sanitari, les deficiències en el servei de pediatria i la situació del servei d'urgències.

La Taula de Diàleg ha acordat una estratègia conjunta per reclamar recursos per l'Atenció Primària als municipis i el compliment dels compromisos adquirits per part de l'Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària Parc Taulí, els quals es basen en la recollida de dades objectives per conèixer quin és l'estat actual de les problemàtiques detectades.

S.R.