Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 2 de febrer del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant amb el regidor de polítiques LGTBI Fran Sánchez. Ens ha presentat el nou pla, pioner en el seu camp, sobre la situació que viu el col·lectiu LGTBI a Ripollet. També hem parlat amb Miriam Solà, consultora de la Fundació Surt, entitat encarregada de l'execució del pla.
A continuació, hem rebut a l'estudi Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet, amb qui hem repassat tots els projectes que té en marxa l'entitat, que en són molts, i del seu ja anunciat comiat com a president.

Hem celebrat els 40 anys de l'Escola Enric Tatché amb Diego Puig, vicepresident de l'AMPA, Sílvia Miguel, membre de la Comissió del 40è aniversari, i Judith Sobirats, cap d'estudis de l'escola. Mestres i famílies han preparat un munt d'activitats fins a finals del curs escolar.

També hem dedicat minuts de l'Info a parlar de dos actes benèfics que tenen lloc aquest cap de setmana: d'una banda, Xavi Cases ens ha presentat la 7a edició de "Fem monòlegs", que destinarà la recaptació íntegre de les entrades a la Fundació Escolerosi Múltiple; i, de l'altra, Carmina Malet, presidenta de l'Associació Anaath, ens ha descobert tots els detalls de l'exhibició de balls Bollywood que han preparat en benefici de Sonrisas de Bombay.

I, com sempre, durant el programa, hem repassat d'altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

S.R.

(Fotos: Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI; Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet; Diego Puig, vicepresident de l'AMPA de l'Escola Enric Tatché, Sílvia Miguel, membre de la Comissió del 40è aniversari, i Judith Sobirats, cap d'estudis de l'escola; Xavi Cases, organitzador i presentador del 7è certamen "Fem monòlegs")