Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 26 de gener del 2018

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començarem l'Info parlant amb Oriol Mor, regidor de Cultura, i Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal, atès que aquest 2018 ha estat declarat Any del Llibre a Ripollet, amb la intenció de fomentar la lectura al municipi.
Amb Carme Vidal, de l'Oficina de Català de Ripollet, hem descobert quins són els recursos que trobem a la xarxa per aprendre català. Aquest serà el tema de la següent xerrada del cicle "Som llengua, som cultura". També hem tingut temps de parlar-ne amb la Carme.

Demà dissabte, el Centre Cultural acull una nova marató de donació de sang. Arnau Maspons, tècnic de promoció del Banc de Sang i Teixits, ens ha explicat com d'important són aquests tipus jornades.

A la segona hora del programa, ens ha visitat Carmela Jiménez, professora de flamenc del Ballet Flamenc Carmela i directora de l'espectacle 'Flamenkeando' que presenten demà dissabte. El primer aniversari de L'Aresta posarà punt final a l'Info d'avui. Hem fet balanç amb una de les fundadores d'aquest col·lectiu popular, Laia González.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

S.R.

(Fotos: Oriol Mor, regidor de Cultura, i Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal; Carme Vidal, de l'Oficina de Català de Ripollet; Carmela Jiménez, professora del Ballet Flamenco Carmela)