Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge de festa i reflexió per celebrar el 1r aniversari de L'Aresta

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge 28 de gener, la plaça Joan Abad acull el primer aniversari del col·lectiu popular L'Aresta. L'entitat es presentava fa justament un any, al pati del Centre Cultural, com un col·lectiu juvenil que pretenia aglutinar les inquietuds de la joventut ripolletenca per donar-les forma i oferir una bona programació d'oci a Ripollet.

Durant tota la jornada, s'aniran succeint les activitats. A les 11.30 h, s'ha preparat una taula d'experiències sobre poder popular, en la que hi participaran representants del Centre Social L'Obrera de Sabadell i del Casal de Joves La Xesca de Sant Cugat. A continuació, a les 13 h, sota el títol "L'Aresta no només fa festa!!", l'entitat ha farà una presentació del seu projecte i una assemblea oberta.

A la tarda, a les 14 h, es farà una calçotada popular per a 100 persones i concursos de salsa romesco i titius. La sobretaula arribarà en forma de concert de Sergi Estella. El músic de Rubí toca les guitarres que ell mateix ha construït amb materials reciclats mentre canta i s'acompanya de la bateria amb els peus. Una actuació dels Diables de Ripollet posarà punt final a la celebració (17 h).

S.R.