Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AETMV presenta un recorregut per la música lírica catalana al Teatre Auditori

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres 19 de gener, a les 21 h, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell (AETMV) inaugura la programació del segon trimestre de la temporada 2017/18 amb la gala lírica "Els Països Catalans". Les veus de la soprano Mireia Dolç i el tenor Ricard Torino, sota la direcció de Joan Palet, traçaran un recorregut per la música lírica tradicional catalana.
L'Orquestra de Cambra Amics dels Clàssics, creada per amics de l'Escola de Música de Barcelona el 1936, acompanyarà Dolç i Torino. Durant la primera part del concert, interpretaran onze temes tradicionals catalans, com ara "L'emigrant", d'Amadeu Vives, "Muntanyes del Canigó", cançó tradicional de la Catalunya Nord, la nadala "El noi de la mare" o la sardana "La Santa Espina", d'Enric Morera.

La segona part del concert estarà dedicada al compositor modernista Enric Morera. Tot i ser conegut, sobretot, per les seves sardanes, la seva producció es comprèn d'unes 800 obres d'òperes, música escènica, obres simfòniques, corals i concerts.

Les entrades es poden adquirir al web de l'AETMV a un preu de 16 € o una hora abans del concert a les taquilles del Teatre Auditori.

S.R.