Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acció Fotogràfica recorda el soci fundador Ramon Lorenzo al Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) exposa les fotografies presentades al primer Memorial Ramon Lorenzo, a la Sala d'Art del Centre Cultural, un concurs de fotografia de natura creat en memòria de Ramon Lorenzo, un dels socis fundadors de l'entitat.
Durant la l'emotiva inauguració, l'11 de gener, el president de l'AFR Joan Serrano va referir-se al Memorial com "una de les exposicions més importants des que es va fundar l'entitat". L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer l'obra del "company, amic, persona i fotògraf " Ramon Lorenzo i "portar-lo sempre amb nosaltres", explicava Serrano. El regidor de cultura Oriol Mor va voler destacar que "l'entitat no només està centrada en la fotografia, sinó en les persones que dediquen la seva vida a la fotografia i a estimar la imatge".

La mostra, que s'allargarà fins al 4 de febrer, presenta una selecció de les fotografies de Ramon Lorenzo, moltes d'elles amb papallones com a protagonistes. A més, l'exposició compta amb una vintena de les fotografies que van presentar-se al concurs Memorial Ramon Lorenzo. Entre elles, es troben els tres primers premis, que són obra de Josep Maria Glanadell, Anna Pallarès i Nuria Martínez, respectivament. El veredicte es va fer públic el 30 de novembre, després que el jurat, format per membres del club Afosants de Barcelona, valorés 57 fotografies.

L'entitat treballarà per poder convertir el Memorial en una exposició itinerant dins el municipi.

S.R.