Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC de Ripollet valora l'aprovació dels Pressupostos Municipals pel 2018

Imatge 1.
Imatge 1
El PSC ha fet pública la seva valoració dels Pressupostos Municipals 2018. En un comunicat, els socialistes critiquen la pròrroga de les Ordenances i qualifiquen el Pressupost de "clarament electoralista", que després el govern "no serà capaç de portar a terme, com està passant any rere any". En opinió del grup de l'oposició, el govern "és incapacitat, sense estratègia i sense capacitat de gestió per solucionar els problemes" del dia a dia i estructurals.
El PSC també ha criticat que "el govern de Decidim va donar una setmana de temps als grups de l'oposició per revisar els pressupostos" i ha retret la falta de "temps de reflexió i estudi". El PSC de Ripollet també ha volgut contestar a les declaracions que va fer Decidim Ripollet, en roda de premsa, on es deia que "el PSC possiblement no voten en 'clau Ripollet', sinó per polítiques de fora de la ciutat". La formació socialista explica que ells "sempre han votat en clau de ciutat" i que han estat d'acord amb el Pla de Mobilitat, i amb la constitució de l'empresa pública per la municipalització de la neteja dels edificis públics.

El PSC conclou la seva valoració afirmant que "quan hi ha projectes per millorar Ripollet, votem a favor dels interessos dels nostres veïns i veïnes", davant el que consideren la política del "no a tot" de quan l'actual govern era a l'oposició.

M.F.