Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous cursos dedicats al tabaquisme i la fibromiàlgia al CAP Pinetons

Imatge 1.
Imatge 1
Els Centres de Primària de Ripollet inicien l'any amb dos nous tallers gratuïts. Aquest dimecres, 10 de gener, es dóna el tret de sortida al novè taller grupal de tractament del tabaquisme. El seu objectiu és donar les eines necessàries per abordar el procés de deshabituació del tabac. La metgessa Immaculada Guillen i la infermera Lourdes Solà Buscalla seran les encarregades d'impartir el taller, el qual s'organitza en set sessions de dues hores de durada cadascuna. Tindrà lloc els dimecres, de 18 a 20 h, al CAP Pinetons, del 10 de gener al 31 de març.
D'altra banda, el 23 de gener, es posarà en marxa un taller de fibromiàlgia, que neix de la necessitat de contemplar les persones que pateixen aquesta malaltia des d'una mirada apreciativa, fomentant la capacitat relacional. Al taller, es treballarà l'empoderament de les persones a través de la creació de nous escenaris i s'abordarà el tema de la sexualitat en persones amb fibromiàlgia, ajudant a explorar les necessitats pròpies i de la parella. El taller tindrà lloc sis dimarts, de 10 a 12 h, fins al 27 de febrer.

Per poder assistir als tallers, cal inscripció prèvia, les quals es poden realitzar en qualsevol dels Centres d'Atenció Primària del municipi (CAP Pinetons, CAP Ripollet i CAP Farigola).

S.R.