Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ses Majestats arriben a Ripollet carregats d'il·lusió i bons desitjos

Imatge 1.
Imatge 1
Melcior, Gaspar i Baltasar van tornar el passat 5 de gener a Ripollet, per repartir un any més regals, caramels i molta il·lusió entre els més petits. Enguany, Ripollet, Costums i Tradicions, que col·labora amb ells i s'encarrega de l'organització de la cavalcada, va voler que aquesta siguès per a tothom, engalanant les carrosses de ses Majestats amb motius de fantasia però no infantils, com la resta. A la Cavalcada van desfilar 7 carrosses i es van repartir prop d'una tona de caramels. Enguany s'hi va sumar el Trenet del Comerç, on hi havia els membres de La Careta Teatre, que van amenitzar els minuts previs a l'arribada de Ses Majestats a la plaça de l'Ajuntament, com a Família Puig De Vic.
Desprès de visitar el barri del Pont Vell, la comitiva reial va caminar fins al parc del riu Ripoll, al costat de l'Ajuntament, on van ser rebuts per l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, juntament amb els nens i nenes guanyadors del Concurs 'El nostre somni de Nadal'. Durant el lliurament de les claus de totes les cases, els nens i nenes van llegir els seus desitjos i el rei Melcior va demanar que entre tots aconseguim que cap nen al món passi gana. També l'alcalde va expressar els seus bons desitjos per a l'any 2018.

La Cavalcada va començar al carrer de Balmes i va passar pels carrers de Sant Jaume, València, rbla. de Sant Jordi, de Sant Esteve i Pinetons, fins a l'av. Maria Torras. Entre les carrosses infantils es va poder veure en Harry Potter, La patrulla canina, Tadeo Jones i l'Hercules de Disney. Per la seva banda, els reis Melcior, Gaspar i Baltasar anaven dalt d'unes carrosses ambientades d'Egipte, de fades i de flamencs. Van encapçalar la desfilada els membres del gimnàs Diver-fit, amb coreografies inspirades en Hèrcules. En total, unes 200 persones van intervenir per a fer possible la Cavalcada 2018 a Ripollet.

Ripollet Ràdio va retransmetre un any més la Cavalcada, amb un programa especial presentat pels Tres Tenors, amb el suport dels serveis informatius i els locutors dels programes de ràdioteatre i d'humor La Onda D-Mente i Seguro que ya existe, respectivament, i del programa musical Catsona.

R.H.