Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017. Participació a les 18h: 68,93%

Imatge 1.
Imatge 1
A les 18 h, la participació registrada a Ripollet ha estat del 68,93%, 7,71 punts més que el 2015 a la mateixa hora. Un total de 26.894 ripolletencs estan convocats aquest 21 de desembre a les urnes de les Eleccions al Parlament de Catalunya 2017. A Ripollet, hi ha 9 col·legis electorals i 42 meses, que s'han constituït amb normalitat. A primera hora s'hi han produït cues i la resta del dia està caracteritzat per la fluïdesa, amb una alta presència de representants polítics.

El dispositiu electoral compta amb 126 titulars i 253 suplents, que es van triar en un sorteig mitjançant un programa informàtic de l'Institut Nacional d'Estadística. A més de desenes d'apoderats dels partits, l'organització compta amb el suport d'una quarantena de treballadors municipals.

Durant la jornada electoral, es fan dos avanços de participació, a la una del migdia i a les sis de la tarda, que es faran públics a través del web municipal i de les xarxes socials Inforipollet a Twitter i Facebook. Les persones que no saben on els toca votar, poden consultar-ho a aquest enllaç.