Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle de xerrades "Som cultura, som llengua" visitarà l'exposició de pessebres

Imatge 1.
Imatge 1
Arriba una nova xerrada del "Som cultura, som llengua", un cicle de xerrades sobre llengua i cultura catalanes que organitza l'Oficina de Català de Ripollet i el Patronat Municipal de Cultura. En aquesta ocasió es realitzarà una visita a la Mostra de Pessebres de Ripollet, que anirà a càrrec de l'Associació Pessebrista de Ripollet, el dijous 21 de desembre a les 18.30 h. L'assistència a l'activitat té les places limitades i cal inscripció prèvia (gratuïta) a la Biblioteca o al Centre Cultural.
L'objectiu d'aquest cicle de xerrades és fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana i acostar la cultura popular a la ciutadania, especialment als nouvinguts, així com promocionar el teixit associatiu de Ripollet i el fons bibliogràfic de la Biblioteca dedicat a l'aprenentatge de la llengua i cultura catalanes.

Pròximes activitats
Altres activitats programades són xerrades per saber-ne més sobre els recursos que ofereix la xarxa per aprendre català (31 de gener), la història del Cabraboc i el Carnestoltes a Ripollet (8 de febrer), la comunicació (20 de març), les tradicions de Sant Jordi (18 d'abril) i l'ortografia a través de rètols i fullets informatius (30 d'abril).

M.F.