Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de videocurrículum per l'alumnat d'integració social de l'INS Lluís Companys

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 27 de novembre dues tècniques de l'àrea d'orientació del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) van dur a terme un taller de vídeo currículum amb els nois i les noies que actualment estan fent el segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social a l'institut Lluís Companys.
La sessió, de dues hores de durada, va centrar el seu contingut en els aspectes diferencials entre un currículum vitae tradicional i la seva versió més moderna i creativa: el videocurrículum. L'alumnat participant va poder elaborar aquesta eina de recerca de feina digital i van valorar molt positivament la temàtica innovadora de la sessió.

Al llarg de l'any el PMO posa a disposició dels centres educatius de Ripollet, tant de primària com secundària i adults, la possibilitat de realitzar diferents tallers de curta durada i temàtica específica relacionada amb aspectes d'ocupació. L'objectiu és aproximar l'alumnat del municipi a la realitat del mercat de treball actual, facilitar eines i recursos per a la recerca activa de feina i donar informació respecte emprenedoria i autoocupació.