Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cantata oberta a tothom per a cloure l'Any Clavé

Imatge 1.
Imatge 1
Durant aquest any 2017, Ripollet ha celebrat multitud d'activitats per a commemorar l'Any Clavé. Un any que arriba a la seva fi amb l'acte de cloenda organitzat pel proper diumenge, 17 de desembre, a la plaça de Joan Abad.
Aquest dia, a les 12 h, els nens i nenes de 6è de les escoles de Ripollet faran una cantata, organitzada per l'Escola de Música de la Societat Coral El Vallès. Com a final de la cantata, des del grup motor de l'Any Clavé, s'ha adreçat una carta a totes les entitats per tal que, tothom qui vulgui, pugui sumar-se a la darrera cançó de l'acte. Aquesta invitació es fa extensiva a tots els veïns i veïnes i, per això, s'ha organitzat un assaig obert el divendres, 15 de desembre, a les 19.30 h, a la Sala d'Actes del Centre Cultural.

Aquesta activitat representa una nova oportunitat per recuperar l'esperit de Clavé i donar visibilitat al seu lema "Instruïu-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliços".

Concert de Nadal, especial 140è aniversari
El mateix diumenge 17 de desembre tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal al Teatre Auditori del Mercat Vell a les 18 h. Amb guió de Jordi Giménez i, com a colofó del 140è aniversari de la Societat Coral El Vallès, el Concert de Nadal reinventa el seu format tradicional per recordar els moments més significatius d'aquest aniversari en un ambient festiu i nadalenc. Es comptarà amb la participació de la Coral Tradicional, Veus del Vallès i l'Orquestra de Vent de l'Escola de Música i amb la col.laboració especial de Jordi Allepuz. Els socis de l'entitat poden comprar i recollir les entrades per 3€ i els no socis podran fer-ho els dies 13 i 14 de desembre, amb un preu de 6€.

Cantada de Nadales al Mercat Municipal
El dissabte 23 hi haurà Nadales al Mercat a les 11 h. La cantada de nadales, a la plaça de Pere Quart, anirà a càrrec de la "Coral Tradicional" de la Societat Coral El Vallès.

M.F.