Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El diputat del PSC Raul Moreno visita Ripollet en plena campanya electoral pel 21D

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimarts, el PSC Ripollet ha organitzat un nou acte de campanya electoral sota el títol "Acte de Gent Gran", amb el diputat al Parlament de Catalunya del PSC Raul Moreno. L'Avinguda Catalunya, cantonada amb el carrer Puigmal, ha estat l'espai triat pels socialistes locals per instal·lar un estand informatiu. Segons Moreno en declaracions als mitjans locals, la temàtica de l'acte ha estat triada perquè "a Catalunya, la situació amb la gent gran és bastant preocupant, sobretot pel que fa a les places residencials".
En referència al projecte de la residència per a la gent gran a Ripollet, el diputat socialista ha comentat que "aquest va ser un compromís, el de crear aquesta residència per atendre les necessitats de la gent gran, que vam signar durant el tripartit, l'últim govern progressista de Catalunya, i que nosaltres volem recuperar". Moreno ha parlat del projecte de residència ripolletenca com un "projecte important però no impossible". "Si els diners es posen allà on hi ha les necessitats, el Govern de la Generalitat té capacitat per fer aquesta residència i moltes altres", afegia. En el cas que els socialistes entressin al Govern, Moreno ha explicat: "Ens comprometem a fer un pla de xoc per obrir les places que ara mateix estan buides, i en tres anys podríem tenir-les cobertes, i invertir en nous equipaments sociosanitaris i equipaments socials, com podria ser el de Ripollet, mitjançant la Llei de pressupostos de la Generalitat".

Moreno també ha fet referència a altres problemàtiques relacionades amb la gent gran: sobre la Llei de dependència ha comentat que "hem d'intentar fer que la llei sigui molt més àgil, des del punt de vista de la seva tramitació" i, pel que fa a l'atenció domiciliària, ha mostrat la seva intenció de reforçar el servei col·laborant amb els ajuntaments.

S.R.