Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aclariments sobre la visita de la diputada socialista Esther Niubó al Martinet

Imatge 1.
Imatge 1
L'Escola El Martinet de Ripollet i la seva Associació de Famílies d'Infants (AFI) han desmentit, en un comunicat, que tinguessin una trobada "oficial", amb la diputada del PSC, Esther Niubó, amb motiu de la participació de la diputada a l'acte electoral, celebrat dimarts passat, al davant de l'escola. Segons el centre, "una mare va convidar a la diputada del PSC, Esther Niubó, a entrar perquè hi té relació personal. A aquesta visita improvisada s'hi varen sumar altres membres del partit. Durant l'estona que els membres del PSC van estar dins l'escola, la mare els va presentar algunes mestres de l'escola i del seu equip directiu·.
Segons l'escrit, "l'Escola El Martinet i l'AFI acullen i acolliran gratament les visites oficials i prèviament organitzades, de tots els partits polítics i associacions que mostrin el seu interès per fer-ho". I han criticat, "l'Escola El Martinet i l'AFI rebutgen els actes electorals a les portes de les escoles en dies lectius. L'Escola El Martinet i l'AFI agraeixen que la informació publicada s'ajusti als fets reals".

NOTA: Inicialment InfoRipollet va informar que Niubó havia visitat el centre acompanyada de membres de l'AMPA i que va poder parlar amb la direcció del centre educatiu, segons es va interpretar de les explicacions de membres del PSC local, mentre esperaven la sortida de la diputada de l'escola. Posterioment, fonts socialistes han aclarit que es va tractar d'una visita informal per veure l'escola i saludar als presents.