Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els aparadors de comerços i hostalers s'engalanen per Nadal

Imatge 1.
Imatge 1
Són molts els comerços i negocis locals que ja s'han engalanat amb motiu de les festes de Nadal i que a banda d'atreure clients i compradors també busquen premis, participant als diversos concursos d'aparadors de Nadal. D'una banda, la regidoria de Comerç ha convocat una nova edició del concurs local i, d'altra, la Cambra de Comerç ha convocat el 48è Concurs d'aparadors i el 4t premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials.
Pel que fa al concurs d'aparadors de Nadal organitzat per l'Ajuntament, aquest s'adreça a tots els establiments comercials, de serveis i de restauració de Ripollet. L'edició d'enguany té com a novetat el sistema de votació, que esdevé popular amb una votació oberta a tota la població des del 14 de desembre fins el 5 de gener, a les 13 hores, a través d'aquest web.
Els premis per als tres primers aparadors més votats són de 400, 300 i 200 euros, respectivament per al primer, segon i tercer qualificat.

"L'Aparador"
La Cambra de Comerç de Sabadell, per mitjà de la Comissió de Comerç Interior i Turisme, que compta amb el suport d'ajuntaments, associacions de comerciants i dels mercats municipals, ha convocat el 48è Concurs d'aparadors i el 4t premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials. Hi podran participar tots els comerciants de la demarcació de la Cambra: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

Les inscripcions es poden fer fins al 5 de desembre. Els comerços de Ripollet ho poden fer al Patronat Municipal d'Ocupació, Àrea de Desenvolupament Econòmic (C. de Sant Sebastià, 26) o a la Unió de Comerciants de Ripollet (c. de Pau Casals, 35, entresòl 1a). El jurat visitarà els establiments entre l'11 i el 21 de desembre.

Poden trobar les bases al document adjunt.