Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Gran Recapte d'Aliments els dies 1 i 2 de desembre

Imatge 1.
Imatge 1
78 voluntaris, distribuïts en deu supermercats, faran possible el Gran Recapte d'Aliments a Ripollet, organitzat pel Banc dels Aliments, els dies 1 i 2 de desembre, de 9 h a 21 h. Els supermercats que col·laboren en la recollida d'aliments són: Bon Àrea, Bonpreu, Caprabo, Condis, Consum, Dia, Lidl i Mercadona.
L'Institut Palau Ausit i l'Institut Lluís Companys també preparen els seus propis recaptes. Aquest últim el farà del 4 al 15 de desembre i les donacions es destinaran al menjador social Reina de la Paz, a Barcelona. L'AMPA de l'Escola Enric Tatché també se suma al Gran Recapte d'Aliments a Catalunya realitzant una recollida d'aliments al seu centre avui, dia 30, i demà dia 1 de desembre. Els aliments es podran deixar al vestíbul de l'edifici central de l'escola.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya es tracta d'una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya, segons l'organització. Per aquest motiu, els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya duen a terme aquesta iniciativa cada any. A Ripollet, el Gran Recapte de l'any passat va recollir 18.900 quilos d'aliments, una xifra que suposava una millora però que encara quedava lluny dels 32.850 quilos necessaris per atendre les famílies més necessitades del municipi.

Per a ser voluntari, qui ho vulgui pot trucar al responsable del Gran Recapte de Ripollet, Daniel Reguero, al 697 692 352.

M.F.