Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui es presenten les conclusions i aportacions del procés participatiu "Aigua, font de drets!"

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimarts, a les 18 h, el vestíbul del Teatre Auditori del Mercat Vell acull la sessió de conclusió i retorn de les aportacions del procés participatiu previ a la redacció del nou reglament de l'aigua. La regidoria de Serveis Municipals i Municipalització i la de Participació, amb la col·laboració d'Entorna3 Projectes socioambientals, va posar en marxa, al setembre, la campanya "Aigua, font de drets!", amb l'objectiu de donar a conèixer diferents punts de vista d'experts i experiències similars sobre la municipalització del servei d'aigua, resoldre dubtes a la ciutadania i recollir les suggeriments de veïns i veïnes.
A la sessió de conclusió, es presentaran les aportacions veïnals recollides als diferents canals de participació habilitats durant la campanya: el punt informatiu al mercat setmanal, les intervencions al cicle de xerrades "Els dimarts de l'aigua", la ruta veïnal pel riu Ripoll i el web participa.ripollet.cat, on es presenta tota la informació referent al canvi de titularitat i on, fins al 23 de novembre, es podia omplir un formulari de suggeriments al respecte.

Totes les aportacions serviran per redactar el reglament definitiu de gestió del servei municipal de l'aigua. Pròximament, també quedarà enllestida la memòria justificativa del canvi de gestió, elaborada per la comissió d'estudi tècnica i política formada per regidors de les diferents formacions polítiques amb representació al Ple, tècnics especialistes i una representant dels usuaris.

S.R.