Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 24 de novembre del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui, començarem l'Info entrevistant el regidor de Mobilitat i transport públic Fran Sánchez, per fer un repàs de les últimes iniciatives que s'han posat en marxa. Parlarem delS punts de recàrrega de cotxes elèctrics, de les noves targetes d'autobús i del projecte de millora del carrer de Balmes.
Reyes Muñoz, regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, i la tècnica del departament Sílvia Garriga, ens presentaran els actes que s'han preparat per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones.

Tot seguit, coneixerem els dos projectes ripolletencs finalistes al 4t concurs d'idees innovadores per a reptes socials del Consell Comarcal: Ripolab Hacklab, amb Jorge Pérez, i el càtering social de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola, amb Manel Navarro.

A la segona hora, parlarem amb Helena Rodríguez, membre del col·lectiu popular L'Aresta, sobre refugiats i la trobada crítica "Migrant la-ment", que han preparat per a aquest diumenge. L'AMPA de l'Institut Palau Ausit també ha triat diumenge per recaptar fons per La Marató de TV3 d'enguany. La seva presidenta, Ana Rosa Castillo, i la secretària, Rosa Gilabert, ens presentaran les activitats que han organitzat.

Acabarem, donant els últims detalls del Survival Zombie de demà amb el responsable de comunicació de World Real Games, David Moreno.

I com sempre, durant el programa, coneixerem altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: Fran Sánchez, regidor de Mobilitat i Transport públic; Reyes Muñoz, regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, i Sílvia Garriga, tècnica del departament; Manel Navarro i Pepi López, membres de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola; Ana Castillo, presidenta, i Rosa Gilabert, secretèria, de l'AMPA IES Palau Ausit.