Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Socials proposa un taller de dansateràpia per a 'Gent Activa'

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim mes de gener de 2018 s'iniciarà un taller trimestral de dansateràpia, adreçat a persones més grans de 60 anys. La dansateràpia és una tècnica que utilitza la dansa i el moviment amb finalitats terapèutiques per aconseguir la integració corporal, emocional i cognitiva. El taller forma part del programa Gent Activa, promogut pel Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. Les inscripcions començaran el pròxim 1 de desembre.
Aquest taller parteix de la premissa que la ment i el cos són inseparables, de manera que el nostre moviment corporal reflecteix les nostres emocions i el nostre estat d'ànim i que, d'altra banda, a través del moviment podem promoure canvis psicològics promovent la nostra salut i el nostre creixement personal. Els principals objectius del taller són la promoció del benestar del cos i la ment, l'autoconeixement i l'autoestima; el desenvolupament de la creativitat i l'expressió i, sobretot, tenir una oportunitat per gaudir i dedicar-se una estona a un mateix.

Aquest taller s'impartirà tots els dilluns, de 10 h a 11 h, al Casal d'Avis, iniciant-se el dia 8 de gener i finalitzant el 12 de març. Les inscripcions es faran a la recepció dels Serveis Socials a partir del pròxim dia 1 de desembre.

R.H.