Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació Aturats Ripollet-Cerdanyola, finalista en el Concurs d'Idees Innovadores

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació Aturats/des Ripollet-Cerdanyola ha quedat finalista en el IV Concurs d'Idees Innovadores amb el seu càtering social "Menjar bo i just". El projecte es tracta d'un càtering obert a tothom, però amb uns preus diferents per la gent necessitada o a l'atur i per la gent gran. El concurs, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, té l'objectiu de premiar idees innovadores capaces de crear ocupació de manera sostenible.
De 40 projectes presentats, 10 aniran a la final, que tindrà lloc el dimarts 21 de novembre a les 16 h. En l'acte, els responsables dels projectes seleccionats faran la presentació de les seves propostes davant del jurat i el públic i d'allà en sortiran 4 guanyadors. Els projectes vencedors rebran una aportació econòmica de 2.500 € cadascun i el suport d'una consultoria externa per millorar la proposta inicial de projecte empresarial.

En el mateix Concurs d'Idees Innovadores, el projecte Ripolab Hacklab també és un dels deu finalistes. Es tracta d'una comunitat digital oberta a tothom que treballa per divulgar la tecnologia a tots els nivells socials i propiciar el seu estudi tant a les escoles com al nucli familiar.

M.F.