Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enllestida la campanya de Nadal, que s'obre a tots els establiments de la ciutat

Imatge 1.
Imatge 1
Enguany, tots els comerços de Ripollet poden participar a la campanya unitària de Nadal, organitzada des de l'Ajuntament i els diferens gremis i entitats comercials, a través de l'empresa Cohesiona. Així, qui tingui un establiment a Ripollet pot adherir-se a la campanya, trucant al número 637 55 49 51 o enviant un correu electrònic a l'adreça cohesiona@cohesiona.cat. Els comerços que s'afegeixin a la campanya tindran dret a un arbre (fins a exhaurir existències), dins la iniciativa del bosc social i solidari; a 100 butlletes de participació del sorteig "Ripollet té premi" i a 200 tiquets pel trenet del Comerç.
Com a novetat, aquest any hi haurà un trenet del Comerç que recorrerà el municipi. Des de l'organització, es vol que el tren arribi a tots els barris de la ciutat. Estarà en funcionament els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. Els tiquets per pujar al trenet els regalaran els establiments adherits.

La campanya de Nadal és una suma del treball de les entitats representatives del teixit econòmic i de l'Ajuntament: Unió de Comerciants de Ripollet, Mercat Municipal, Gremi d'Hostaleria, Gremi d'instal·ladors. Aquest any, però, també estarà oberta a tots els establiments de Ripollet que vulguin afegir-s'hi.

M.F.