Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada crea una Escola de Pares

Imatge 1.
Imatge 1
Ja està en marxa el nou projecte impulsat per la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada. Es tracta de l'Escola de Pares, un espai on els pares i mares tenen l'oportunitat d'aprendre com millorar la comunicació amb els seus fills i filles, com gestionar conflictes i emocions, com posar límits i normes o com treballar les relacions familiars. Segons Marina Ruiz, tècnica responsable del projecte, "compartir reflexions, aclarir dubtes i aprendre eines educatives pot ajudar a millorar la vida familiar i a sentir-se millor com a pare o mare.
L'Escola de Pares acollirà diversos tallers i xerrades per donar resposta a les preocupacions que planteja la tasca de ser pares i mares. El 24 de novembre tindrà lloc una nova xerrada sobre models de pares, la qual s'ha programat després de la sessió sobre comunicació que va tenir lloc el passat 27 d'octubre.

Els interessats en assistir a les properes sessions de l'Escola de Pares, poden posar-se en contacte amb Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada via telefònica (93 691 61 61) o a través de correu electrònic (informacio.cerdanyola@creuroja.org).

S.R.