Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per fer aportacions al nou Reglament de l'Aigua

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament ha obert, fins el 23 de novembre, el termini per a participar en la redacció del Reglament de l'Aigua, un cop finalitzat el procés participatiu previ, dut a terme els mesos de setembre i octubre per part de les regidories de Serveis Municipals i Municipalització i de Participació. Així, a través de la web participa.ripollet.cat, totes les persones que vulguin poden fer les seves aportacions i suggeriments omplint el formulari de l'apartat "Aigua, font de drets".
Amb totes les aportacions rebudes durant el procés de participació, a finals del mes de novembre s'organitzarà una sessió per explicar com quedarà la proposta de reglament abans de la seva aprovació.

Pel que fa al procés participatiu previ, l'objectiu d'aquest programa d'activitats ha estat donar a conèixer diferents punts de vista d'experts i entitats i experiències similars a d'altres pobles i ciutats. Així, s'han organitzat actuacions de tot tipus, com ara xerrades, exposicions, debats i rutes de descoberta de l'entorn, per tal de mostrar coneixements i opinions que facilitin a la població de Ripollet la seva participació en la redacció del Reglament que ha de regular la prestació del servei d'abastament d'aigua al nostre municipi.

R.H.