Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les contractacions augmenten un 6,1% a Ripollet al segon trimestre del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Durant el segon trimestre del 2017, a Ripollet es van realitzar 1.276 contractes, el que representa un augment del 6.1% respecte a l'any anterior. Així es reflecteix en l'informe socioeconòmic publicat recentment per l'Observatori Comarcal del Vallès Occidental. El 80,1% d'aquests contractes, però, han estat temporals.
Pel que fa a l'estructura econòmica del municipi en el segon trimestre de l'any, a Ripollet hi havia 5.248 assalariats, un 0,8% més que el mateix període del 2016. El nombre d'empreses ha disminuït respecte al mateix període de l'any passat en un 0,7%, sent ara 859 empreses, i també ha baixat en un 0.9% el nombre d'autònoms en un any.

Respecte a l'informe de prestacions per desocupació del Vallès Occidental, Ripollet destaca per ser un dels municipis amb una taxa més baixa de cobertura (51,1%). Per davant, només té municipis com Gallifa, que té 6 desocupats i els 6 sense prestació, i Badia del Vallès. En el cas de Ripollet, dels 2.578 desocupats que hi ha, gairebé la meitat no reben prestació.

M.F.