Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diverses entitats se sumen a les celebracions de Halloween

Imatge 1.
Imatge 1
Una de les propostes més consolidades és la que ofereix La Careta Teatre. El Centre Cultural ha tornat a acollir, aquest any, els seus habituals túnels del terror per a infants i adults. El dilluns 30 d'octubre, el grup dels Arlequins, format per sis actors entre 5 i 7 anys, va rebre els nens i nenes assistents amb cançons i dibuixos, mentre que el grup infantil dels Trobadors, de 10 integrants, es va encarregar del túnel del terror titulat "Els ninots de l'infern". Uns 300 infants van gaudir de l'activitat.
La segona jornada que va preparar La Careta Teatre estava destinada al públic adult i va aconseguir unes xifres d'assistència molt similars a les infantils. La nit del dimarts 31, uns 25 actors van donar vida al túnel del terror d'adults, enguany ambientat en l'interior d'un monestir. Durant tota la nit, es van projectar curtmetratges de terror al pati del Centre Cultural i es van realitzar tallers de maquillatge.

Halloween també va arribar al món esportiu local. L'Escola Futbol Base Ripollet va presentar una sessió de cinema de terror al camp de futbol de l'Industrial i el CF Ripollet va convertir l'interior del camp municipal en un túnel del terror obert a tots els públics.

Algunes associacions van decidir avançar les seves celebracions. És el cas, per exemple, de l'Associació de Veïns de Can Vargas, que va preparar una festa de Halloween pels més petits amb disfresses, premis i ball, el divendres 27. L'Associació Musical Kanyapollet va triar el dissabte 29 per a la seva "DJ's Terror Night" el 29 d'octubre, amb l'actuació de diversos DJs locals.

S.R.

(Foto 1: La Careta Teatre infantil; Foto 2: La Careta Teatre adults; Foto 3: Escola Futbol Base Ripollet; Foto 4: CF Ripollet; Foto5: Associació Musical Kanyapollet)