Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casa Natura presenta el seu programa d'activitats per aquest curs 2017-2018

Imatge 1.
Imatge 1
L'Escola de l'Aigua, institució que ara porta la gestió de Casa Natura, ha estat l'encarregada de presentar la nova programació d'activitats per aquest curs. Entre les activitats d'aquest trimestre, per aquest mes de novembre, destaca la sortida de bolets, amb el micòleg Daniel Siscart, la qual tindrà lloc el diumenge 19 a les 8 h. Com a novetat, hi haurà un taller de reparació de bicicletes que es farà el 25 de novembre. Per al públic adult, es realitzarà una xerrada d'economia circular el dia 23, a la mateixa Casa Natura a les 18.30 h.
L'activitat "Explora el teu parc", que ha tingut lloc els dimarts i dijous del mes d'octubre, tornarà a realitzar-se al tercer trimestre. La novetat d'enguany és que els dinamitzadors d'aquesta activitat són els alumnes de l'Institut Lluís Companys que cursen cicles formatius de grau superior d'Integració Social i Educació Infantil. "La idea d'Explora el teu parc és fer activitats amb les famílies per donar valor als diferents parcs del municipi", explicava Marta Soler, mànager d'educació ambiental de l'Escola de l'Aigua, qui s'ha encarregat de programar les activitats d'aquest curs 2017-2018.

Quatre eixos de treball

El programa d'activitats de Casa Natura s'estructura a partir de quatres eixos de treball: fomentar la recollida selectiva i valoritzar els residus, valorar la qualitat de les aigües del riu Ripoll i actuar en el canvi cap a una agricultura ecològica, donar a conèixer les espècies animals i vegetals i conèixer la història del municipi i l'entorn. "Ens sembla que Casa Natura ha de tenir més presència, volem potenciar el públic familiar", comentava Soler.

L'Escola de l'Aigua és la institució que aquest any ha programat les activitats de Casa Natura. Sobre el canvi de gestió a Casa Natura, el regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes, ha volgut "agrair el treball anterior, que ha marcat les línies per poder treballar amb la nova empresa".

M.F.