Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda del 12 al 14 de desembre

Divendres a la tarda se celebra la tradicional Festa de Nadal de la Gent Gran de Ripollet, que comptarà amb la presència de la cantant d’Operación Triumfo, Sonia, i l’actuació de la Coral Los Estupendos. A la nit, el Teatre Auditori estrenarà el clàssic Scherzo de la Cia Dei Furbi. El preu, 12 euros. L’espectacle forma part de la programació estable que realitza l’Associació d’Espectadors en conveni amb l’Ajuntament de Ripollet.

Dissabte al matí es fa una nova sortida dins les Trobades amb l’Art a la Pedrera per veure l’exposició de la Biblioteca Nacional de França. Per assistir cal haver-se apuntat al Centre Cultural.
Durant el matí es podran visitar les instal·lacions de la Fundació Equus a la carretera de Santiga. La inaguració oficial serà al migdia.
A les 7 de la tarda, el Centre d’Estudis Musicals Diapasó oferirà el seu tradicional concert de Nadal al Teatre Auditori. El preu, 2 euros.
A la nit, hi haurà ball al pavelló amb música en directe.

Diumenge vinent, a les 6 de la tarda, els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil amb la Cia Jag-jag i “El regne màgic d’Oz”. Serà al Teatre Auditori i l’entrada gratuïta.

Exposicions:
El Centre Cultural presenta la mostra “Brodats tradicionals i patchwork”, de l’escola Filarte. Es tracta de treballs de costura i manuals realitzats amb retalls de roba. A la sala gran s’ofereix una col·lectiva amb pintures de Javier Lizana, Carmen Minteguia i Pere Adell.
Fins al Nadal sou a temps de contemplar les fotografies de Miquel Alba a Biblioteca de Ripollet.
I la sala del restaurant Via Fora! exposa els dibuixos i caricatures d’Aleix Saló, l’autor local de les tires còmiques de la Revista de Ripollet.