Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIP Molí d'en Rata estrena un Escape Room per les Jornades Europees de Patrimoni 2017

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni aquest cap de setmana. Les activitats per a tots els públics programades tenen l'objectiu de promoure l'accés al patrimoni cultural municipal.

Una de les novetats d'aquesta edició és l'Escape Room, activitat per a majors de vuit anys que tindrà lloc dissabte de 17h a 20h i per a la que cal inscripció prèvia. L'entitat Descargolats Teatre tancarà en un espai els participants, en grups de 10 persones, i l'única manera de sortir-ne serà trobant les pistes oportunes i resolent tots els puzles abans que s'esgoti el temps.

El diumenge, hi ha programada una jornada de portes obertes al Molí d'en Rata, de 10.30h a 14h. A les 11h, es farà una visita guiada a l'exposició "Coincidències insòlites. El collaret viatger", on es podran descobrir tots els detalls sobre el collaret de variscita que es va localitzar a la bòbila Padró de Can Tiana i que estarà exposat al CIP durant tot el mes d'octubre. Els més petits podran gaudir d'un taller de manualitats on dissenyaran i elaboraran el seu propi collaret prehistòric.

A les 11.30h, els assistents podran fer un recorregut pel Molí d'en Rata acompanyats d'un guia que explicarà tots els secrets del Centre d'Interpretació del Patrimoni. L'exposició "Maquetistes de Ripollet" també tindrà la seva visita guiada, en aquest cas, a les 12.30h. Hi participaran els autors i es farà un taller familiar titulat "Cases i maquetes al llarg del temps".

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al CIP Molí d'en Rata (935946057) o bé al correu electrònic molidenrata@ripollet.cat.

S.R.